Een gepolierde betonvloer is een perfecte oplossing voor grote vloeroppervlakken voor magazijnen, bedrijfsgebouwen en productiehallen, waar de vloerbelasting vrachtwagens moet torsen en heftrucks korte draaiende bewegingen maken.

Door het instrooien van een kwartsmengsel wordt de toplaag van het beton extra verhard. Na het polieren resulteert dit in een mooi egale, stofvrije « slijtlaag » dewelke langdurig zware belasting, zoals vrachtwagens, korte bewegingen van los en laadtoestellen, olie en andere verontreinigingen,…, kan verdragen zonder te degraderen.

Polierkwarts is een samenstelling van gekalibreerde kwarts tussen 0,5 en 2,0 mm. Dit product wordt op de werf met cement vermengd. De samenstelling van de kwarts kan aangepast worden volgens de noden van het project. Grotere korrel, mengsels met nog hardere mineralen voor nog zwaardere belasting, Euroquartz biedt de mogelijkheid !

Chapemix is een « ready to use » mengsel van polierkwarts en cement. Dit product biedt het voordeel dat er niet meer hoeft op de werf te worden gemengd. Doordat het product steeds dezelfde verhouding van componenten heeft, heeft het steeds dezelfde karakteristieken voor verwerking.

Elevate your style with our replica rolex watches.