Als producent en verwerker van producten op basis van kwarts, heeft Euroquartz een lange geschiedenis en opgebouwde ervaring in het produceren, mengen, conditioneren, stockeren en aanleveren van kwaliteitsgoederen. Een verdrievoudinging van onze stockageruimte en een  expansie van onze productiehal, onderstrepen onze wil om blijven te investeren in de nieuwste technieken.

DROGEN EN CONDITIONEREN :

Euroquartz kan uw grondstoffen drogen, zeven en verpakken naar uw wens. Conditioneren in zakgoed – Big Bags – vrac & bulk – werfsilo’s – trein-, scheeps- en luchtvracht , heeft voor ons weinig geheimen.

TOLL MANUFACTURING :

Euroquartz biedt zijn kennis en installaties aan voor het produceren in opdracht. De klant heeft een kant en klaar recept. Wij ontzorgen u bij de aankoop van de basisgrondstoffen, produceren naar de receptuur, en verpakken in de door u, al dan niet met eigen druk geprint zakgoed of andere verpakkingsmogelijkheden.

WAREHOUSING :

Euroquartz investeert in groei. Magazijnruimte is onderdeel van een groeiplan. We bieden onze klanten de service van warehousing aan. Goederen blijven bij ons op voorraad tot vertrek via order of via plan van afroep.

ONTWIKKELING :

Euroquartz beschikt over een eigen onderzoek en ontwikkelingslabo. Ons kwaliteits en R/D departement  ontwikkelt niet enkel onze eigen producten. In overleg met de klant ontwikkelt ons team van hooggekwalificeerde collega’s, een door u gewenst product volgens uw eigen wensen en eisen. Uiteraard vallen deze samenwerkingverbanden onder strenge geheimhoudingsvoorwaarden, die zich vertaald zien in een Non Disclosure agreement. We delen graag onze kennis met onze partners om samen normbepalend te zijn !

PROJECTBEHEER :

Komen termen zoals : Scope – Project schedule, JIT of Quality Insurance terug in uw projectplan ? Euroquartz heeft, en de ervaring, en de gekwalificeerde mensen om samen uw project uit te werken. Hierbij mag u denken aan grote constructiewerken, zowel te land als te water.